Pershendetje dhe rrespekt per te gjith kaloni sa ma bukur

Fatlum Confidence rating : 3.5 / 5Confidence rating : 3.5 / 5Confidence rating : 3.5 / 5Confidence rating : 3.5 / 5Confidence rating : 3.5 / 5
Pershendetje dhe rrespekt per te gjith kaloni sa ma bukur
mail Send a message to Fatlum
Personnal Ads
Jam nje mashkull si gjdo person kam te mirat dhe gabimet e mia si gjdo kush tjeter por me rendesi me qen i lumtur esht mbi te gjitha Pershendetje dhe rrespekt per te gjithë
Profile
Pseudo Fatlum
Age 36 y/o
He is looking for A woman ♀
He live in

Switzerland 1475 EstavayerSwitzerland 1475 Estavayer

Marital status Single
Colour of eye Blue
Colour of hair Auburn
Height 167 cm
Weight 69 kg
Smoker No Way
Drinker Non-alcoholic beverages only
He has children No
Religion Atheist
Education University
Profession Technology / Telecommunication
Character Romantic
Zodiac sign Taurus
Sports Martial Arts, Martial Arts, Martial Arts
Hobbies Art, Art, Art